HOLIKA HOLIKA & I ♡ MAKE UP

Sveiki sveiki,

Šiandien noriu su Jumis pasidalinti savo naujais atradimais! Aš jaučiu, kad kosmetikos prekėms turiu šiokią tokią priklausomybę ir visada viską noriu išbandyti. Dėl to dažnai laukiu nuolaidų, nes kitaip sėdėčiau bankrote:)) O kai labai nori, viskas ateina savaime ( taip pat pastovus puslapių tikrinimas padeda ). 

HOLIKA HOLIKA prekinį ženklą pastebėjau topbeauty.lt puslapyje. Pirmas dalykas, kuris mane sužavėjo tai buvo įpakavimas. Vieša paslaptis, kad įvaizdis labai daug ką reiškia. Šiam kartui išsirinkau 5 veido kaukes ir BB kremą.
Apie viską trumpai:
1.Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Damask Rose lakštinė veido kaukė su Damasko rožės ekstraktu intensyviai drėkina, šviesina ir minkština odą bei mažina po aknės likusių randelių matomumą.
2.Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Strawberry lakštinė veido kaukė su braškių ekstraktu, šviesina, ramina, gaivina, drėkina ir maitina veido odą. Sudėtyje esantis braškių ekstraktas šviesina odą, pigmentines dėmes, lygina veido odos spalvą, šviesina randelius bei spuogų paliktus pėdsakus.
3.Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Acai Berry veido kaukė lakštinė veido kaukė su acai uogomis švelnina odą, dėka natūralių rūgščių veikia kaip švelni šveičiamoji priemonė. Veido kaukė grąžina odai skaistumą, aprūpina ją vitaminais, drėkina, gerina elastingumą ir stiprina odos imunitetą.
4.Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Green Tea lakštinė veido kaukė su žaliąją arbata mažina odos uždegimus, gaivina, skaistina odos toną ir suvaldo riebų odos blizgesį. Taip pat, vitamino C dėka, odai grįžta stangramus ir ji tampa elastingesnė.
5. Holika Holika After Mask Sheet After Drinking veido kaukė skirta naudoti po išgertuvių. Kaukės sudėtyje yra žaliosios arbatos, kopūstų bei erškėtrožių ekstraktų, todėl ši kaukė padės pašalinti toksinus, nuramins bei sudrėkins odą. Veidas kaukės dėka atrodys žymiai gaiviau.
6. Holika Holika Bouncing Petit BB kremas SPF+30

Jau esu išbandžius Pure Essence Mask Sheet Strawberry, Pure Essence Mask Sheet Acai Berry ir After Mask Sheet After Drinking. Esu labai labai patenkinta! Kaukes (stengiuosi) naudoti 1 kartą per savaitę po labai įtempto darbo tempo. Pastebėjau, kad po jų veidas atrodo mažiau "miręs". O kaukė " po išgertuvių " padėjo nieko negąsdinti važiuojant traukiniu ir grįžus į Vilnių:)). Ar rekomenduoju? Tikrai taip.

BB kremą man išsirinkti visada būna sunku - ne tas atspalvis, ne taip atrodo ant veido ir dar daug kitų " ne taip ". Bet atšilus orams pudros teptis irgi nesinori. Pabandžiau surizikuoti, rizika atsipirko. Pagal aprašymą šis BB kremas ne tik apsaugo nuo saulės spindulių, leidžia odai kvėpuoti ir nesuteikia kaukės efekto, bet taip pat turėtų " stabdyti senėjimo procesą ". Na, dėl paskutinio aspekto aš labai abejoju, bet kitas funkcijas atlieka puikiai. Mano oda yra mišri/riebi, dienos eigoje pradeda blizgėti. Su šiuo kremu atsitinka taip pat, bet jį kiek vėl "sutvirtinus", galima gyventi toliau. Labiausiai rekomenduoju jeigu norit lengvo makiažo, o karštu oru taip ar taip geriau leisti odai pailsėti.




Kalbant apie įpakavimą bei jo efektą... Kai pamačiau šiuos highliter'ius/šešėlius iš karto susilydžiau. Mane pažįstantis žmonės žino, kad man ne tik patinka blizgėti, man to reikia kaip oro:)) Tiesa, pradžioje kiek bijojau dėl pigmentacijos, kad spalvos taip blizgės tik pakuotėje, bet kaip aš klydau... Gaila, neturiu nuotraukų kaip atrodo swatch'ai, but trust me, nenusivilsite. Vienintelis minusas su kuriuo susidūriau, paimti vieną spalvą yra gan sudėtinga, dėl to reikia pasistengti. Daugiau nusiskundimų neturiu.

I Heart Revolution Mermaid's Heart Highlighter ir I Heart Revolution Dragon's Heart Highlighter

Produktus galite rasti eurokos internetiniame puslapyje.


No comments:

Post a Comment

Instagram