ODA, KAILIS, ROCK'N'ROLL'AS

Rudeniui oficialiai atbildėjus į mūsų gyvenimą tiek orų, tiek nuotaikų aspektu, pradedam baigti darbą, kurį pradėjom vasarą - rudeniškosios spintos formavimas. Šiltuoju metų laiku tinkamų drabužių rasti buvo ganėtinai suktas reikalas, nes vitrinose šmiruodavo trumpos suknelės, lengvi audiniai, kurie nė iš tolo nepriminė grėsmingai artėjančio šaltuko. Tavo akys bei smegenys mėgavosi saulute bei atostogomis ir lyg užsiprogramavo nematyti šiltesnių drabužių. Visi mano formuoti deriniai rudeniui, sukurti vasara, manęs stipriai nebetenkina ir nori nenori, tenka ieškotis kitokių idėjų. O ir sąlygos parduotuvėse palankesnės negu buvo vasarą.
Turiu prisipažinti, kartais sau primenu chameleoną, nes besikeičiantys metų laikai, pakeičia mano stilių. Pavasarį bei vasarą traukia prie saldesnio pasirinkimo, labiau mergaitiškesnio, bet atėjus šalčiui linkstu į storus, grubesnius audinius, grunge stilių. Man patinka derinti įvairius raštus tarp megztinių su švarkais, džinsų su marškiniais, batų su rankine. Esu iš tų, kurios prijaučia daugybės sluoksnių įvaizdžiui. Šis rudens/žiemos sezonas ypatingai mielas širdžiai, dėl to, kad dominuoja būtent rock'n'roll'as! Vienas iš didžiausių trendų - oda, odos aplikacijos ar imitacijos. Nors oda niekur nebuvo dingusi, jos matinis žvilgesys buvo prislopintas. Nereiškia, kad turi nuo galvos iki kojų vaikščioti apsivyniojusi oda, bet keli akcentai tikrai patrauks akį. Kelis metus iš eilės negaliu pamiršti Burberry Prorsum rudens/žiemos '11 kolekcijos, kurioje dominavo odinės aplikacijos : lietpalčiai su odinėmis rankovėmis, kurios buvo papuoštos kniedėmis. Tai iki šiol yra mylimiausias mano modelis. Rinkis megztukus, marškinius ar paltukus su odinėmis rankovėmis, atlapais ar petukais - atrodysi nerūpestingai dailiai ir tvirtai. Odinės kelnės ar sijonas taip pat nepamaišys tavo kolekcijoje. Nenustumk į šalį ir kailiuko atributikos!
Bershka, H&M, ZARA

Kalbant apie roką ar grunge, reikia paminėti raudonai raštuotos medžiagos, kuri daugeliui merginų gali asocijuotis su mokykliniais sijonais. Nors anksčiau maniau, kad tai pats baisiausias drabužis, kuris gali egzistuoti, laikui bėgant pamatai kaip jis gali atrodyti pribloškiančiai pritaikius tam tikras detales, kaip odiniai aukštakulniai storu kulnu, laisvesni marškiniai ar pašiaušti plaukai. 


Bershka, H&M, ZARA

Nebijok maištauti, šis ruduo tam ir skirtas! Rinkis raudono vyno, chaki, tamsiai mėlyną, rudą, juodą, auksinę spalvas taip pat nepamiršk raštų. Derink juos tarpusavyje : baltai juodas kelnes su raudono rašto megztiniu, gyvūno raštus ar paveiksliukus su prabangesniu raštu. Svarbiausia taisyklė, kuriant sezoninę spintą, tai pajausti pačią save ir kas Tau labiausiai patinka. Įsileisk roką į savo gyvenimą bei spintą. Viva le rebel!

No comments:

Post a Comment

Instagram